پژوهش های اپل نشان می دهد که کاربران از قدرت شنوایی خود مراقبت نمی کنند

نتایج حاصل از پژوهشی جدید از سویاپلنشان می دهد که از هر ده نفر، یک نفر از هدفون هایی همچون AirPods بیش از میزان توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی استفاده می کند. به علاوه، یک چهارم افراد نیز به صورت روزانه، خود را در معرض درجات بالا و آسیب رسان صدا قرار می دهند؛ صداهایی که ممکن است در نهایت به دستگاه شنوایی آنها آسیب برساند. غول کوپرتینویی در سپتامبر 2019 پژوهشی را در چند حوزه از جمله سلامت شنوایی، ردیابی چرخه ماهانه بانوان و تأثیر تحرک بر سلامتی با استفاده از آیفون و اپل واچ آغاز کرد و حالا طی گزارشی یافته های جدید مربوط به تأثیرات ناشی از قرار گرفتن طولانی مدت افراد در برابر صدا را در اختیار عموم قرار داده است.

جالب آن که این گزارش سه شنبه 2 مارس سال جاری میلادی (12 اسفند 1399) و یک روز پیش از روز جهانی شنوایی یا World hearing Dayمنتشر شده است. نتایج این پژوهش نشان می دهد که 25 درصد از شرکت کنندگان در این پروژه تحقیقاتی به طور روزانه، متوسط صدای محیطی بالاتر از حد مجاز تعیین شده توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) را تجربه می کنند؛ این میزان با متوسط صدای یک روز مرتبط بوده و با صداهای بلندی مانند سر و صدای ناگهانی تفاوت دارد.

حدود 50 درصد از افراد مورد بررسی نیز یا در محل کار با صدای بلند مواجه هستند یا پیش از این با چنین شرایطی کار کرده اند. از آنجا که قرار گرفتن در معرض سروصدا می تواند بر سطح استرس و شنوایی فرد تأثیر بگذارد،اپلبا تکیه بر این یافته ها، <<آگاهی از محیط پیرامونی>> را عاملی مهم ارزیابی کرده است. به علاوه، افراد بسیاری با استفاده بیش از اندازه از هدفون و ای یرفون، شنوایی خود را به خطر می اندازند. چنان که میانگین کاربرد هفتگی هدفون در 10 درصد موارد، بیش از حد مجاز و توصیه شده بوده است.

در بخش های دیگری از این پژوهش به بررسی قدرت شنوایی پرداخته شده است. بر این اساس، از میان افراد مورد مطالعه، حدود 10 درصد دارای عارضه کاهش شنوایی تشخیص داده شده اند. همچنین حدود نیمی از آن ها حداقل 10 سال است که مورد آزمایش شنوایی توسط متخصص قرار نگرفته اند و نزدیک به 25 درصد نیز هفته ای چند بار در گوش خود صدای سوت یا زنگ شنیده اند.

نکته دیگر آن که 75 درصد از افرادی که مطابق این پژوهش، با افت شنوایی مواجه بوده اند، از هیچ ابزار کمک شنوایی، مانند سمعک یا کاشت حون استفاده نکرده اند. به علاوه، آزمایشهای شنوایی که به عنوان بخشی از بررسی اپل انجام گرفته از آن حکایت دارد که حدود 20 درصد از شرکت کنندگان بر اساس استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، کم شنوا هستند و یک نفر از هر ده نفر هم در اثر قرار گرفتن در معرض سر و صدا یا noise با کاهش شنوایی مواجه شده اند.

به گفته رن مینگهوی (Ren Minghui)، دستیار مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، <<کاهش شنوایی می تواند از بسیاری جهات بر فرد تأثیر بگذارد و هدف ما افزایش تمرکز بر اهمیت سلامت شنوایی در میان تصمیم گیرندگان و افکار عمومی است. ما افراد را تشویق می کنیم که اقدامات مناسبی را برای محافظت از شنوایی خود انجام دهند و در صورت وم نسبت به مراقبت های [پزشکی] اقدام نمایند.>>

پژوهشاپلاز طریق اپلیکیشن Research آیفون و با همکاری دانشکده سلامت عمومی دانشگاه میشیگان انجام و اطلاعات حاصل از آن با طرح Make Listening Safe در سازمان بهداشت جهانی به اشتراک گذاشته شده است. مطابق پیش بینی سازمان بهداشت جهانی تا سال 2050 بیش از 700 میلیون نفر در جهان نوعی کاهش شنوایی جدی را تجربه خواهند کرد.

اپل روش های مختلفی را برای کمک به افراد کم شنوا و حفظ شنوایی ارائه می دهد. از جمله این روش ها می توان به اپ Noise برای استفاده در اپل واچ و کنترل صداهای محیطی، برنامه Health برای ارزیابی میزان قرار گرفتن در معرض صدا برای مدت طولانی، برنامه Made برای آیفون و دیگر ویژگی های قابل استفاده در محصولات این کمپانی اشاره کرد.

پژوهشگران انگلیسی: 40 درصد از دانشجویان به گوشی‌ هوشمند خود اعتیاد دارند

پژوهش‌های اپل نشان می‌دهد که کاربران از قدرت شنوایی خود مراقبت نمی‌کنند

معرفی گوشی سامسونگ گلکسی XCover 5- محصولی مقاوم و کارآمد

شنوایی ,درصد ,بهداشت ,سازمان ,استفاده ,افراد ,سازمان بهداشت ,بیش از ,بهداشت جهانی ,می دهد ,در معرض ,سازمان بهداشت جهانی ,سازمان بهداشت جهانی، ,توسط سازمان بهداشت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Baset Bamari تعمیر پرینتر اپسون اینجا همه چی هست Raymond's memory بررسی تخصصی پاوربانک انکر Lindsay's memory bnmlkj Alphonso's receptions تازهای سلامت و پزشکی انجمن عاشقان اهل بیت